TERMÉSZETTUDOMÁNY / Botanika kategória termékei
A növénykedvelő kislexikona

: A növénykedvelő kislexikona

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Botanika Kertészet Lexikon

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

530 p., 32 t.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A szerző megközelítőleg hat évtizede kerészkedik dísznövéynekkel, negyedszázada vezeti a TIT Növénykedvelők Központi Szakkörét, s rendzseresen talákozik az ország különböző részein növénybarátokkal, ismeri azok gondját-baját. Így szerzett tapasztalatait jól tudta kamatoztatni könyvében, amely nemcsak a lakás, hanem a házikert dísznövényeinek telepítésésre, gondozására, ápolásásra és szaporítására is kiterjed. A kislexikon címe ne riasszon el senkit: a kezdő épp oly könnyedén használhatja, mint a gyakorlott házikertész, mert megértése, kezelése nem feltételez előismereteket, s mindenekelőtt a gyakorlati teendőket helyezi előtérbe. A több mint 300 rajz, és a majdnem ugyanannyi - fele részben színes - fénykép is a legkevésbé járatos növénykedvelőket támogatja az eligazodásban.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!