TERMÉSZETTUDOMÁNY / Botanika kategória termékei
A természet múzeumai

: A természet múzeumai

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Botanika Környezetvédelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

149 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631161137

tartalom:

"Duna, Tisza árhullámai járta területek, láperdők, a pusztai szelekben vándorló homokbuckák, végeláthatatlan szikes legelők, ahol birkanyájak, hatalmas tülkű rideg marhák tépték, taposták a sovány füvet - ez volt valaha a Kiskunság, amit Petőfi Sándor olyannyira szeretett. És milyen ma? Milyen kincseket rejteget a többi nemzeti park, természetvédelmi terület, amiket méltán nevezhetünk a természet múzeumainak? Barlangokba, futóhomokra, régi tűzhányókráterbe, ősi pusztákra és bükkerdőkbe, lápvidékre és karszthegyekbe kalauzol el ez a szépen illusztrált kötet, hozzásegítve a felismeréshez: természeti ritkaságaink éppoly közös kincseink, mint a múzeumokban őrzött érzékek. Észhez és szívhez egyaránt szól a Móra Kiadó színes képeskönyve, amely nemcsak féltőn óvja természetünket, de a hazai gondokon kívül a világ környezetvédelmének általános kérdéseire is választ keres."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!