TERMÉSZETTUDOMÁNY / Botanika kategória termékei
Biomatematika és alkalmazása a növénytermesztésben.

: Biomatematika és alkalmazása a növénytermesztésben.

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Botanika Kertészet Matematika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

267 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Könyvünket azoknak a mezőgazdasági, növényvédelmi szakembereknek, kutatóknak ajánljuk, akik nem idegenkednek a matematikától. Azoknak, akik munkájuk eredményét objektíven akarják értékelni, akik több lehetséges megoldás közül a legjobbat akarják kiválasztani, s ehhez matematikai módszereket akarnak igénybe venni. A leírt módszerek nem mindegyike egyszerű, s némelyik eleve számítógépes megoldásra készült: olyan mennyiségű művelet elvégzését igényli, ami csak géppel végeztethető el gazdaságosan és ésszerűen. Ettől azonban nem szabad megijedni, mert ez a jövő útja; ezt diktálja már nálunk is a termelés számos megoldásra váró problémája. Könyvünk segítséget kíván nyújtani az üzemek vezetőinek a már nálunk is megindult számítógépes adatkiértékelés, optimum-számítás, stb. terén, hogy ezeket a korszerű módszereket minél hamarabb, minél több mezőgazdasági nagyüzem alkalmazza termelési gyakorlatában.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!