TERMÉSZETTUDOMÁNY / Botanika kategória termékei
Bolygónk tüdeje. A Föld erdőségei

: Bolygónk tüdeje. A Föld erdőségei

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Botanika Erdészet Zoológia Környezetvédelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

107 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630946130

tartalom:

"Az emberi faj mára geológiai léptékű változások okozója lett. Hegyeket mozgatunk meg az ásványi anyagok kibányászásához, folyókat terelünk el, erdőket borítunk lángba, hogy új termőterületeket nyerjünk, és hulladékainkkal megváltoztatjuk a légkör kémiáját. A Föld mélyreható változásokon megy keresztül az ember kezében, a következményeket pedig nem tudjuk vagy nem akarjuk felmérni. A sors iróniája, hogy a népességrobbanással egyidejűleg mi magunk csökkentjük a Föld létfenntartó képességét, beleértve az emberi életforma fenntarthatóságát is. Gaia, a kék bolygó mára ugyancsak sok sebtől szenved, de még így is gyönyörű - és páratlan! Egyetlen Földünk van, amely mindnyájunké. Sorozatunk pillanatfelvételt nyújt erről a különleges égitestről, amelyen élünk. Azt sugallja: őrizzük meg jelen állapotában, vagy ha hozzányúlunk, a jobbító szándék vezéreljen. Ne feledjük: az ember a sorsáért maga felelős! "

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!