TERMÉSZETTUDOMÁNY / Botanika kategória termékei
Európa vadvirágai

: Európa vadvirágai

Illusztrátor:

Kiadás:

Pozsony, 1991

Kategóriák:

Botanika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

294 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

8070891467

tartalom:

"Az útszélek, erdők, rétek, szántók, lápok és fenyérek dúsan burjánzó vadvirágai láttán sokan lekicsinylően legyintenek, haszontalan gyomnak tekintve őket, pedig változatos formájuk, sokszínűségük megannyi szemet gyönyörködtető színfolttal gazdagítja környezetünket. Képes növénykalauzunk a természetbarátoknak, főként a vadvirágok szerelmeseinek kíván útmutatást nyújtani ebben a kimeríthetetlen tarkaságban: több mint 450 vadon termő virágos lágy szárú növény élethű színes illusztrációjával és rövid, könnyen érthető leírásával siet a segítségükre. Ismerteti e növények megkülönböztető jegyeit, eredetét, rendszertani besorolását, előfordulási helyét, virágzásának idejét, hasznos vagy kártékony, netán mérgező voltát."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!