TERMÉSZETTUDOMÁNY / Botanika kategória termékei
Gyógynövényismeret. A fitoterápia alapjai

Gyógynövényismeret. A fitoterápia alapjai

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

Sanitas Természetgyógyászati Alapítvány

Kategóriák:

Botanika Természetgyógyászat Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

402 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630426838

tartalom:

"E tan- és kézikönyv középiskolai, még inkább felsőoktatási, valamint szaktanfolyami forrásként szolgál a gyógynövények biztonságos megismeréséhez. Természetesen mindazon szakembereknek is tájékoztatást nyújt, akik gyógynövények begyűjtésével, drogjaik felvásárlásával és értékesítésével foglalkoznak - szintúgy a gyógy- és fűszernövények termesztésében, gyógyszeripari kifejlesztésükben - vagy a drogok és készítményeik minőségbiztosításában érdekeltek. Összességében 315 növényfajra talál az Olvasó szöveges és rajzos ismertetőt, közülük közel 200-ra részletes feldolgozással. A függelékfejezetek is hasznos információkat és jegyzékeket foglalnak magukba, mint például az érvényben lévő Magyar Gyógyszerkönyv, az Európai Gyógyszerkönyv, a Magyar Nemzeti Szabványok drogcikkelyeiről, a minősített és forgalmazásra engedélyezett gyógynövényfajtákról, nem utolsósorban a fokozottan védett és védelem alatt álló növényekről."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!