TERMÉSZETTUDOMÁNY / Botanika kategória termékei
Gyümölcsfajták zsebkönyve

, : Gyümölcsfajták zsebkönyve

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1967

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Botanika Gyümölcstermesztés Kertészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

195 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A szerzők ugyanabban a sorrendben azonos kérdésekre adnak feleletet a termesztésben levő, illetve a Fajtaminősítő Tanács által elismert, vagy forgalomba hozatalra engedélyezett bogyós és héjas gyümölcsűek legfontosabb fajtáinak származásáról, hazai elterjedéséről, érési idejéről, termőképességéről, termőhely igényéről, művelésmódjáról és gazdasági értékéről. Az 1966. decemberi állapotnak megfelelően összesen 4 dió-, 8 mandula-, 3 mogyoró-, 7 málna- és szeder-, 3 köszméte-, 11 ribiszke- és 13 szamócafajtát ismertetnek. A fajták rövid küllemi leírását Füzesi Árpád igen jól sikerült festményei egészítik ki, ill. teszik szemléletessé. A függelékben a legifjabban elfogadott alma- és csonthéjas termésű gyümölcsfajták ismertetését találjuk. E kötet a házikeri i, háztáji gyümölcstermesztők, gyümölcstermesztési szakmunkások, de a képzettebb szakemberek számára is hasznos útbaigazításokkal szolgál."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!