TERMÉSZETTUDOMÁNY / Botanika kategória termékei
Magyarországi gyógynövények képes enciklopédiája. Ősz

: Magyarországi gyógynövények képes enciklopédiája. Ősz

Illusztrátor:

Kiadás:

h. n., 1992

Kiadó:

Helikon Kiadó

Kategóriák:

Botanika Természetgyógyászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

149 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632082575

tartalom:

˝A Magyarországon mindeddig egyedülálló, hiánypótló, tartalmában és formájában a világos ismeretközlésre és szemléletességre törekvő enciklopédiának már az első kötete is - amelyet még két másik követ majd TAVASZ, illetve NYÁR címmel - állandó útitársa és segítője lehet bárkinek, aki szeretné elsajátítani a biztonságos gyógynövényismeret alapjait, hogy maga is ki tudja választani azokat a növényfajokat, amelyeket könnyen azonosíthat, begyűjthet, termeszthet és nyugodtan elhelyezheti házi patikájában. Mert a kötetek nemcsak a bemutatott növények alaktani sajátosságairól, rokonairól, elterjedtségéről szolgálnak pontos felvilágosításokkal, de gyűjtésük módjáról, termeszthetőségükről, a belőlük nyerhető anyagok jellemzőiről, hatásairól és mellékhatásairól is. Minden növény meg- és felismerését 4-5 színes fotó és több ábra segíti, a védett és mérgező fajokra pedig jelek is figyelmeztetnek. A három kötet kézbe simuló alakjával, tartós kötésével, közel 300 színes, valósághű felvétellel, rajzzal, piktogrammal, térképpel az év nagy részében biztos kalauza, hiteles segédeszköze lehet minden kinek üdvös elfoglaltságában, gyűjtsön bár gyógynövényt természetszeretetből, érdeklődésből vagy éppen felvásárlók számára.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!