TERMÉSZETTUDOMÁNY / Botanika kategória termékei
Mérgező növények, növényi mérgezések

: Mérgező növények, növényi mérgezések

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Botanika Egészségügy Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

234 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632320565

tartalom:

"A szerző a legújabb eredmények tükrében a témakör teljes körű feldolgozására törekedett. Elsősorban gyakorlati szempontokat tartott szem előtt, a növények, a növényi részek, a gyommagvak, a kiváltott tünetek felismerésére fektette a fő hangsúlyt. Elöljáróban röviden ismerteti a növények mérgező anyagait, a növényi mérgezéseket a kiváltott tünetek alapján, majd a rendszertani sorrendet követve fajonként tárgyalja a mérgező gombákat és a magasabb rendű növényeket. E növények felismerését színes fényképek és ábrák segítik. Ezt követően típusonként mutatja be a legfontosabb takarmánymérgezéseket, majd az egyes takarmányféleségektől származó mérgezéseket foglalja össze. Főként az állategészségügyi és takarmányvizsgáló laboratóriumokban dolgozók számára nyújtanak igen nagy segítséget a mérgező növényi részekről készült mikroszkópos felvételek és a gyommagvakról szóló, szintén fényképekkel illusztrált fejezet. Bár a könyv elsősorban a szakembereknek szól, a mérgező gombákról és a magasabb rendű növényekről minden természetkedvelő számára hasznos és érdekes ismereteket nyújt."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!