TERMÉSZETTUDOMÁNY / Botanika kategória termékei
Minden héten szüret. 52 kerti növény portréja

: Minden héten szüret. 52 kerti növény portréja

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Botanika Kertészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

218 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632319842

tartalom:

˝52 kerti növény portréját mutatja be a szerző a kertbarátoknak. Azoknak, akik szabadidejükben a kerti munkák közben megfigyelik, szinte dédelgetik kertjük növényeit. Akik már nemcsak a termesztéstechnika műhelytitkaira kíváncsiak, hanem néhány olyan dologra is, amelyek a kertészkedéshez nem feltétlenül szükségesek, de mindenekfölött érdekesek. A bemutatott növényekről azonban nem készült monográfia. Minden növénynél azokat a lényeges tudnivalókat írja le a szerző, amelyeket a kert műveléséhez fontosnak tartott. Természetesen mellőzi a nagyüzemi, sőt még a piacra termelő kiskerti módszereket is, hogy ezzel még egyszerűbbé tegye művét a kezdők számára is. A könyv valamennyi növényét az érés-szedés sorrendjében tárgyalja, a naptár szerint haladva. Az 52 növény egyúttal 52 munkaterületet is jelent. Közöttük megtalálható pl. a naspolya, a sütőtök. a hónapos retek, az aranyvessző, a fokhagyma, a spenót, az uborka, a bimbóskel stb.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!