TERMÉSZETTUDOMÁNY / Botanika kategória termékei
Növényi növekedés-élettan

, : Növényi növekedés-élettan

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Natura

Kategóriák:

Botanika Növénytermesztés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

383 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963233079x

tartalom:

"A neves angol professzorok könyve Angliában igen sikeres volt. Az első kiadást öt utánnyomás követte. A siker elsősorban annak köszönhető, hogy ilyen összefoglaló jellegű munkát a növényi növekedésés fejlődésélettanról előttük még nem írtak. A könyv tartalma dióhéjban: a magasabb szervezettségű növények növekedése, a növekedés és a fejlődés mintái, a növényi növekedési hormonok és anyagcseréjük, a növekedési hormonok hatásmechanizmusai, az egész növény életfolyamatainak hormonális kontrollja, steril kultúrák szerepe a fejlődés tanulmányozásában, növekedési válasz irányított fény és gravitációs erő hatására, a fitokrómok és a fitomorfogenezis, a virágzás fiziológiája, a nyugalmi állapot, az öregedés, a fejlődés genetikai szabályozása. E témákat a szerzők könnyen érthetően; de tudományos igénnyel tárgyalják, ezért a mű elolvasását azoknak ajánljuk, akik kissé mélyebben szeretnének megismerkedni a növények életfolyamataival. "

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!