TERMÉSZETTUDOMÁNY / Botanika kategória termékei
Őserdők patikája. A CoD fitoterápiás rendszer. Az életminőség javítása rák és immungyengeség esetén

: Őserdők patikája. A CoD fitoterápiás rendszer. Az életminőség javítása rák és immungyengeség esetén

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Botanika Természetgyógyászat Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

159 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630574259

tartalom:

"A trópusi őserdőkben olyan növényekkel találkozhatunk, amelyek felhasználásával a sámánok, az indiánok "háziorvosai" ma még számunkra gyógyíthatatlannak minősülő betegségeket gyógyítanak. Dr. Thomas David Dél-Amerika és Dél-Kína őserdeiben tett kiterjedt felfedező utazásai során rábukkant a rejtett gyógymódokra. Bár a dél-amerikai sámánok titokzatos ismeretei az őserdők növényeinek gyógyhatásáról idegenek számára hozzáférhetetlenek, egy sámán a szerzőt mégis méltónak találta arra, hogy beavassa természet által kínált és kipróbált ősi gyógymódokba. A szerző megtanulta, hogy mely növényekből főzött teakeverékek erősítik az ember immunrendszerét oly mértékben, hogy maga a szervezet segítsen magán a legsúlyosabb betegségek leküzdésében. Amióta Dr. David visszatért utazásaiból és közzétette a CoD fitoterápiás rendszer lényegét, számtalan orvos alkalmazza a szerző és kutatócsoportja által fitokémiailag, mikrobiológiailag és klinikailag már kivizsgált teakeverékeket és szigorú diétát a klinikai gyógyításban már menthetetlennek nyilvánított rákbetegnél. "

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!