TERMÉSZETTUDOMÁNY / Botanika kategória termékei
Rózsák enciklopédiája

: Rózsák enciklopédiája

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

Ventus Libro Kidó

Kategóriák:

Botanika Kertészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

320 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639546127

tartalom:

"A rózsanemesítők minden évben megújítják választékukat: új fajták jelennek meg a piacon, a régiek eltűnnek. A legtöbb rózsakönyv archív fotókra támaszkodik, mert sok fajta már nincs kereskedelmi forgalomban, így bizonyos rózsákat az érdeklődők hiába keresnek. A Rózsák enciklopédiája ezért a jelenleg is forgalomban levő rózsafajtákat vesz górcső alá. Ennek a megközelítésnek hála, az enciklopédiában szereplő rózsák biztosabban beszerezhetők a rózsatermesztőknél és a faiskolai árudákban. Nem minden bemutatott fajta kapható mindenhol. A könyv olyan sok fajtát felsorol, hogy nincs kereskedő, aki mindet raktáron tarthatná. Az egyes országokban fellelhető választék között is jelentős különbségek vannak. Mivel a fajtaleírások tartalmazzák a nemesítő nevét, ez segít megtalálni a keresett fajtát. A Rózsák enciklopédiája internetes honlapokat is felsorol, ahol megrendelhetők a legkeresettebb fajták. Ha a kívánt rózsa nincs a szokásos internetes oldalak listáján, kapcsolatba léphetünk (e-mailben, levélben, telefonon vagy faxon) a nemesítővel, hogy megtudjuk, a keresett fajták hol kaphatók. Az enciklopédia tartalmazza a főbb rózsatermesztők teljes listáját."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!