TERMÉSZETTUDOMÁNY / Botanika kategória termékei
Rózsák zsebkönyve

: Rózsák zsebkönyve

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Botanika Kertészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

256 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632305019

tartalom:

"Virágok királynéja! - olvassuk egy-egy rajongó leírásban, s e fenséges jelzőt bizony hosszú évezredek során vívta ki legnépszerűbb virágunk, a rózsa. Lapozzuk csak fel a történelem eseménynaptárát: ott látjuk minden nevezetes korszak vagy esemény lapján a rózsa nevét is. Végigkísérte ő már a görög és a római hódítók dicsőséges útjait, s ha néha-néha el is tűnik történetét kutató szemünk elől, pár lappal odébb újult erővel tör az élre, s hódítja ismét rajongóinak tömegét. S mennyi esemény, monda és legenda fűződik a nevéhez; a törökök szerint pl. az első "szent rózsanövény" Mohamed verejtékeiből fakadt. E kis konyvben egy kiváló elméleti és gyakorlati szakember munkáját adjuk most olvasóink kezébe, aki mint kertész és már mint szakíró sem ismeretlen az olvasók előtt, s előző könyvei is méltán arattak sikert."

leírás:

Egy-két oldal tollal aláhúzval.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!