FÖLDRAJZ / Budapest kategória termékei
Budapest az egyesítéstől az 1930-as évekig

, : Budapest az egyesítéstől az 1930-as évekig

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Útmutató Kiadó

Kategóriák:

Budapest Helytörténet

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Változó Világ

Terjedelem:

128 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639001368

tartalom:

"Budapest napja 125 éve, Pest, Buda és Óbuda egyesülésekor emelkedett Magyarország és a világvárosok horizontjára. A századfordulón ragyogásával már bátran felvehette a versenyt a legpatinásabb, legnevezetesebb hagyományokkal rendelkező városokkal is. Sőt, nem egyet közülük el is homályosított fényével. Az európai színvonalú közlekedés, a szebbnél szebb épületek, a száz és száz kávéház, étterem, szálloda, színház, mozi és mulató messziről vonzotta a kikapcsolódni, szórakozni vagy művelődni vágyó külföldi és magyar látogatókat. Budapest máig annak köszönheti vendégváró és vendégmarasztaló jó hírét, amit ebben az időszakban mutatott a világnak. A városunk 125. születésnapján megjelenő kötet szemléletesen és hitelesen tárja elénk elődeink tetteit, és beavat bennünket a titokba, honnan is származik Budapest kiapadhatatlan életereje. (Demszky Gábor)"

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!