FÖLDRAJZ / Budapest kategória termékei
Budapest egy építész szemével

: Budapest egy építész szemével

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Corvina Kiadó

Kategóriák:

Budapest Építészet Fotózás, fotóalbum

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

241 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Európa-szerte kevés város dicsekedhet olyan festői panorámával, mint éppen Budapest. Hírnevét azonban nemcsak páratlanul szép fekvésének köszönheti, hanem történeti és építészeti emlékeinek is. Nevezetességeit eddig már jó néhány kötetben ismerhette meg a közönség. A szépirodalmi tevékenységéről is ismert Granasztói Pál most arra vállalkozik - egy olyan ritka gazdag, személyes, emberi városélmény birtokában, amilyent csak kevesen mondhatnak magukénak a fővárosról -, hogy Budapest városépítészeti sajátosságait, vonzerejét egy kulturált, széles látókörű építész szemszögéből tárja az olvasó elé. A könyv új nézőpontból láttatja a már ismerős utcaképeket, épületeket, és felfedezi a város "rejtett" értékeit, hozzásegít Budapest teljesebb megértéséhez és megismeréséhez. Az építész szemével vizsgált fővárost, városképeit nemcsak a hatásos épületek, emlékművek, hidak, történeti maradványok, patinás romok és ezek együttesei jelentik, hozzátartozik a várost telítő élet, a forgalom, az utcák nappali és esti, derűs és ködös hangulata is. Czeizing Lajos, a neves fotóművész, a szerzővel szoros együttműködésben, e szempontok alapján 297 fekete-fehér felvételen örökíti meg a magyar főváros arculatát.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!