FÖLDRAJZ / Budapest kategória termékei
Budapest holnap

, : Budapest holnap

Kiadás:

Budapest, 1959

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Budapest Építészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

126 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Ez a könyv - az ismert városrendező, építész-író és fiatal munkatársa együttes munkája - műfajában új utakon halad. Költészet, próza, grafika - elképzelések, tervek, rajzok, fotók egybekomponált együttese. A könyv bár szakemberek készítették, mérnöki precizitással, mégsem elsősorban azoknak szól, akik a város rendezésével hivatásszerűen foglalkoznak. A szerzők publikált, hivatalos tervek, korábbi elgondolások és saját elképzeléseik közül úgy válogatták össze a javaslatokat, ahogy azokat a legcélszerűbben tartják megvalósíthatóknak. A sok rajz, fénykép, szöveg, a jegyzetekben az előzmények, forrásmunkák felsorolása Budapest szépítésének mégis egészét öleli át, a maga hatalmas társadalmi, műszaki és esztétikai jelentőségében, hogy a város lakosai ébredjenek rá, hol élnek és hol élhetnének. A könyvet utolsó soráig Budapest szeretete hatja át, aki elolvassa, annak meg kell szeretnie ezt a várost, mely hibáival, fogyatékosságaival is a világ egyik legszebb városa. A szerzők azt akarják elérni, hogy a széles nagyközönség magáévá tegye Budapest felvirágoztatásának ügyét. Ne engedje tovább rontani, segítsen szebbé tenni, segítsen a tervezőknek, a hatóságoknak, akik ezen fáradoznak, hiszen ha valamikor, úgy most megvan rá a lehetőség, hogy Budapest ismét a Duna királynőjévé legyen."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!