FÖLDRAJZ / Budapest kategória termékei
Férfikor Budapesten

: Férfikor Budapesten

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Budapest Építészet

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Műhely

Terjedelem:

615 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Major Máté, Ybl- és Kossuth-díjas építőművész. 1977-ben lett a nemzetközi Herder-díj kitüntetettje. A díjak olyan életművet koronáznak, amelyben egybefonódott a közéleti és művészeti tevékenység. A Bupatesti Műszaki Egyetem Építészettörténeti Tanszékének nyugdíjas professzora, aktív szerepet vállal még ma is szaklapok szerkesztésében és az Akadémián. Építészeti tanulmányait három kötet őrzi; a kortárs Nerviről külön monográfiát írt, és szakadatlan tevékenységének tanúja az az önéletrajzi folyam is, melynek gerincét - önálló műként - Férfikor Budapesten címmel tarthatja kezében az olvasó. A szakíró ebben a munkájában szépíróvá változik, s eleven erővel mintázza meg a harcok emlékeit. Major Máté - az illegális kommunista mozgalom tanúja s a magyar építőművészet történetének jeles alkotója - a mát köti össze azzal a tegnappal, melynek bírálata és emléke együttes tárgya önéletrajzának.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!