FÖLDRAJZ / Budapest kategória termékei
Hotel Gellért

: Hotel Gellért

Kiadás:

Budapest, 1988

Kategóriák:

Budapest Építészet Vízügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

60 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637408045

tartalom:

"Gellért Gyógyszálló és Gyógyfürdő1918 szeptemberében nyitotta meg kapuit. Dr. Rubovszki András, a Gellért Hotel igazgatója ebben a könyvben örökíti meg Budapest e patinás, immár világhírű épületének "élettörténetét". Végigkíséri olvasóját a szálloda és a fürdő mindennapjain, egykorú felvételek és dokumentumok, visszaemlékezések segítségével bemutatja "a Gellért" fényesebb és komorabb napjait - a kezdetektől máig. A szerző visszatekint a történelmi időkbe, tiszteleg a névadó Szent Gellért Püspök emléke előtt. A gyógyfürdő múltját kutatva bepillantást enged a magyarországi fürdőkultúra történetébe is. Tollát végig az ügy, a szálloda- és vendéglátóipar iránti elkötelezettség vezeti, hiszen ahogy maga írja: "jó szálloda és jó vendéglő nélkül nincs forgalom".

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!