FÖLDRAJZ / Budapest kategória termékei
Térszín alatti parkolóhelyek (mélygarázsok) kialakításának lehetősége  Budapest városközpontjában tervpályázat 1991-1992

Térszín alatti parkolóhelyek (mélygarázsok) kialakításának lehetősége Budapest városközpontjában tervpályázat 1991-1992

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

CO-NEXUS

Kategóriák:

Budapest Építőipar

Terjedelem:

147 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Napjainkban az ország általános infrastrukturális elmaradottsága koncentráltan jelentkezik Budapest számos közszolgáltatásában is. Ezek közül talán legjobban a főváros közúti közlekedése, azon belül is a parkolás szabályozottsága, a parkolás rendezett körülmények közötti lebonyolításához szükséges létesítmények hiánya a szembetűnő.
A járdákat, a zöld és játszótereket elfoglalják a szabálytalanul parkoló és várakozó járművek, akadályozva a gyalogosan, vagy esetleg kerékpáron közlekedőket, lehetetlenné téve a közlekedési létesítmények eredeti funkciójú használatát.
A főváros vezetése kezdeményezte egy új parkolás-politika kialakítását, új zonális parkolási rend megalkotását a város egész területén. E parkolási rendszer részét képezik a tervezett mélygarázsok, azok városformáló hatása."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!