VALLÁS / Buddhizmus és keleti vallások kategória termékei
A Tao numerológiája. Sors és boldogság, egészség és siker a mágikus Lo Shu négyszögben. A teljes értelmezési rendszer

: A Tao numerológiája. Sors és boldogság, egészség és siker a mágikus Lo Shu négyszögben. A teljes értelmezési rendszer

Kiadás:

Budapest, 2002

Kiadó:

Bioenergetic

Kategóriák:

Buddhizmus és keleti vallások Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

242 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝A Tao numerológiája - a teljes értelmezési rendszer - precíz és átfogó eszközt biztosít számunkra ahhoz, hogy minden fontosat megtudjunk önmagunkról. Születési dátumunk és nevünk elemzése a Lo Shu négyszög segítségével érdekes és sokatmondó képet rajzol fel életmódunkról. A számok 1-től 9-ig magukba hordozzák a választ valamennyi lényeges kérdésünkre. Ha tanulmányozzuk jelentésüket, megismerhetjük önmagunkat, kapcsolatainkat, és azt is megtudhatjuk, milyen feladatok előtt állunk, mire vagyunk képesek, melyek pozitív és negatív tulajdonságaink, mi az amit a jövőben elérhetünk. A Lo Shu négyszög számai és az egészség közötti összefüggés hatalmas ismeretanyaga ebben a könyvben lát napvilágot első ízben. Mindezt a Tao ösvényei szerinti javaslatok, a betegeknek szóló ajánlások egészítik ki. Ez a négyszög numerológiai szempontból egyszerűen fantasztikus. Az értelmezések világosan követhetők, és mivel a négyszög képszerű, ezért valósággal egész történeteket mesél el nekünk. Nincs az életnek olyan tartománya, amelyre vonatkozóan ne kapnánk értékes tanácsokat belőle. (Chian Zettnersan mester)˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!