VALLÁS / Buddhizmus és keleti vallások kategória termékei
Igazi zen. Bevezetés a sóbógenzóba

: Igazi zen. Bevezetés a sóbógenzóba

Kiadás:

h. n., 2008

Kiadó:

Mandala-Véda Könyvkiadó

Kategóriák:

Buddhizmus és keleti vallások

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

319 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789632460123

tartalom:

Taiisen Deshimaru - a zen gyakorlását először Európába elhozó mester - történelmi jelentőségű és örökérvényű könyve a zen mély bölcsességének lényegét nyújtja át az olvasóinak, akik nemcsak a zen fogalmát ismerhetik meg a műből, hanem a zen módszerét, gyakorlásának titkait és szabályait, a zen útjának különböző tudatállapotát, a megfelelő tudati hozzáállást és a szervezetegészségi állapotára, jólétére kifejtett áldásos hatását is. Deshimaru mester tizenöt évig élt Párizsban, és ez idő alatt több mint száz dodzsét és zazen csoportot hozott létre. Hihetetlen alkotóerejének köszönhetően elérhetővé és a gyakorlatban is alkalmazhatóvá tette a zent az európai civilizáció számára. Emelett ő volt az első, aki elkezdte fordítani, kommentálni és publikálni a múlt nagy mestereinek írásait, melynek kertein belül az Igazi Zen is megjelent. Részletes magyarázatokat adott az alábbi négy dologgal kapcsolatban: - A zen a helyes, hagyományos tartás szerinti ülés - A zen nem különleges lelkiállapot - A zen nem tetszelgés önmagunk előtt -A zen igazi énünk megértése

leírás:

Néhány oldalon tollal jegyzetelve.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!