VALLÁS / Iszlám kategória termékei
Iszlám nép és vallás

, : Iszlám nép és vallás

Kiadás:

Budapest, 2009

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Iszlám

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

HVG Könyvek

Terjedelem:

256 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789639686731

tartalom:

"Az iszlám sokak számára még ma is rejtély. A Nyugat egyik vezető iszlámszakértőjének tekintett Bernard Lewis kiváló összefoglalót írt azok számára akik szeretnék megérteni az iszlám nép és vallás legfontosabb, jellegzetességeit, hagyományait, mindennapi életét, viselkedését, humorát, öltözködési és táplálkozási szokásait. A kötet több kérdésre is választ ad: Miben különbözik a judaizmus a kereszténységtől? Melyek az iszlám hit pillérei? Mit mond valójában az iszlám a békéről és a dzsihádról? Mit tart a hit a azokról, akik nem muszlimok? Mi a különbség a szunníták és a síiták között? Milyen az iszlám nők társádalmi helyzete? Hogyan vélekedik az iszlám liberális vállalkozásról és a profitról? Miért nem fejlődnek az iszlám gazdaságok? Mi okozta a radikális iszlám kialakulását? Mi a probléma a muszlimokkal Európában és az Egyesült Állomokban? Milyen megoldandó feladatok elé állítják a világ többi részét a muszlim közösségek? A könyv igazán emberközelbe hozza a muszlimokat - miközben világossá teszi másságukat és eltérő kultúrájukat."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!