VALLÁS / Buddhizmus és keleti vallások kategória termékei
Találkozás az igazi sárkánnyal

, : Találkozás az igazi sárkánnyal

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Túlpart Kiadó

Kategóriák:

Buddhizmus és keleti vallások

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Mokusó Zen könyvek

Terjedelem:

173 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638576308

tartalom:

Élt egyszer egy ember, akit elbűvöltek a sárkányok. Házának falát sárkányokat ábrázoló festmények borították, a polcokon pedig sárkányszobrok sorakoztak. Tulajdonképpen az egész ház sárkányok képmásával volt tele. Történt egy napon, hogy egy igazi sárkány nézett be az ablakán. Ahogy meglátta a képek és szobrok sokaságát, igencsak megörült, mert végre egy olyan emberre akadt, aki tényleg szereti a sárkányokat. Bizonyára nagyon boldog lenne, gondolta, ha egy igazi sárkány keresné fel az otthonát. Amikor azonban a férfi kinézett az ablakon, és megpillantotta látogatóját, úgy megrémült, hogy azonmód elájult. Dógen mester útmutatása tehát teljesen világos. Ne kergessük az igazság képmásait. Ne ragaszkodjunk elméletekhez, intellektuális magyarázatokhoz. Közvetlenül kell találkoznunk az igazsággal. A zazen gyakorlása találkozás a buddhák igazságával. A zazen gyakorlása találkozás az igazi sárkánnyal - szemtől szemben.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!