VALLÁS / Buddhizmus és keleti vallások kategória termékei
Titkok titka. Spirituális beszélgetések

: Titkok titka. Spirituális beszélgetések

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Göncöl Kiadó

Kategóriák:

Buddhizmus és keleti vallások

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

243 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637875395

tartalom:

Sant Darshan Singh - hívei szerint - a legnagyobb szellemi Mesterek közül való, s avatott művelője az isteni misztikus költészetnek. E kötet nagyrészt tanítványaival folytatott beszélgetéseit tartalmazza, egyszerű, érthető és élvezetes formában, szemléletes példákkal fűszerezve. Foglalkozik a természetben fellelhető misztikus szimbólumokkal, a lélek és a Lélek Fölötti fogalmával, a Teremtő iránti szeretet fontosságával a mindennapi életben, például a házasságban és a gyermeknevelésben, és sajátos nézőpontból világít rá a kábítószerek hatására vagy a művészetekre. Megismertet a spirituális törvényekkel (karma, fizikai halál, lélekvándorlás), a jellemformálással (türelem és kitartás, szerénység), a misztikus szeretettel (a Mester isteni pillantásával és az elválás fájdalmával), a szeretetteljes gondolatok és az elmélyülés jelentőségével. Sant Darshan Singh értékes útmutatásainak széles skálája, sokszínűsége megindítja, s fölemeli minden őszinte, igazság után kutató ember szívét."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!