VALLÁS / Buddhizmus és keleti vallások kategória termékei
Zen szellem, az örök kezdők szelleme

: Zen szellem, az örök kezdők szelleme

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Buddhista Misszió

Kategóriák:

Buddhizmus és keleti vallások

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

138 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Suzuki-roshi tanítványának e könyv a Mester szellemiségét jelenti. Nem hétköznapi módon, személyes értelemben véve, hanem azt a zen szellemiséget, ami megegyezik Mesterének, Gyokuyun So-on-daiosho szellemével, Dógen zenji szellemével, az utódok szellemével, akár megszakadt a tanítványi lánc, akár nem - történeti és mitológiai értelemben egyaránt - ez a mesterek, a patriárkák, szerzetesek, világi követők szelleme Buddhától napjainkig, ez magának a Buddhának a szelleme, ez a zen gyakorlás szelleme. Ugyanakkor az olvasók többségének a könyv példa arra is, hogyan tanít egy zen mester. E könyv betekintést nyújt a zen gyakorlásba, a zen életvitelbe, és megmutatja azt a hozzáállást és felfogást, ami a zen gyakorlást lehetővé teszi. Bátorítson e könyv minden olvasót arra, hogy váltsa valóra saját természetét, saját zen szellemét."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!