MŰSZAKI / Bútor kategória termékei
Antik enteriőr

: Antik enteriőr

Fordító:

Kiadás:

h. n., 1999

Kiadó:

Geopen Könyvkiadó

Kategóriák:

Bútor Műgyűjtés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

191 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9639093157

tartalom:

"Ezt a csodálatos könyvet a klasszikus lakberendezési művészet utolsó simításainak szenteltük, azoknak a fontos részleteknek, amelyektől az otthonok igazán életre kelnek. A könyv írója, a neves tervező, a szépművészetek és antikvitások kitűnő ismerője, elegáns és hasznos vizuális lexikont nyújt át az olvasónak. A szerzőnő tanácsait megszívlelve pompázatossá varázsolhatjuk otthonunkat. A titok abban áll, hogy figyeljünk a részletekre. Lady Henrietta Spencer-Churchill a klasszikus stílus követőinek adja át tapasztalatait. Jó tanácsokkal, ötletekkel szolgál, miközben alkotómunkára ösztönöz. Megsúgja, mit keressünk, hol és hogyan, mire figyeljünk érzelmektől vezérelt vásárlásainknál, hová helyezzük otthonunkban az áhított, megszerzett kincset, s hogyan óvjuk meg féltett darabjainkat. A könyv részletesen foglalkozik a régiségekkel. Antik tükrök, képek, kerámiák, ezüst- és üvegtárgyak, dekoratív bútorok, függönyök tárulnak elénk otthonok nélkülözhetetlen részeként. A szerzőnő arra biztatja a klasszikus stílus kedvelőit, hogy ne sajnálják az időt, a fáradságot, s kutakodjanak az antikvitásboltok hátsó szegleteiben is, mert megéri. A múlt emlékei otthonunkban ismét életre kelthetők."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!