MŰSZAKI / Bútor kategória termékei
Antikvitások képes enciklopédiája

: Antikvitások képes enciklopédiája

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

Könyvmíves Könyvkiadó

Kategóriák:

Bútor Műgyűjtés Művészettörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

143 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639497541

tartalom:

"Az antikvitások napjainkban reneszánszukat élik, így nem csoda, ha könyvsorozatunk e darabja is e tárgykörrel foglalkozik. Jó néhány stíluskorszakot érint a lakberendezés történetében. Nem csupán a bútorok, hanem az egyéb használati tárgyak: a kerámia, a porcelán, az ékszerek, fegyverek és még néhány különlegesség történetét ismerhetjük meg a kiadványból, számos gyönyörű színes képmelléklettel gazdagítva. A stíluskorszakok bemutatása mellett több korszak szellemi alapjaival is megismerkedhetünk, melyek igen fontosak ahhoz, hogy megérthessük, egy-egy kor miért is alakította olyan jellegzetes formára környezetét. A mai korban az antikvitás fogalma tökéletesen átrendeződött: már nem csupán egy-egy korszak jellegzetes tárgyait értik antikvitás alatt, hanem az azok stílusában született, új tárgyakat, míg solatokat is. Kiadványunkhoz jó szórakozást kívánunk!"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!