MŰSZAKI / Bútor kategória termékei
Asztalos-, szegezőlakatos- és üvegesmunkák

: Asztalos-, szegezőlakatos- és üvegesmunkák

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Építésügyi Tájékoztatási Központ

Kategóriák:

Bútor Műszaki vegyes Háztartás Építőipar

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Épületfenntartási 2x2

Terjedelem:

85 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635122020

tartalom:

˝Ez a kötet a nyílászáró szerkezetek - homlokzati ablakok, erkélyajtók, belső ajtók - házilagosan elvégezhető javítási munkáival foglalkozik. Célja, hogy mindazok számára segítséget nyújtson, akiknek a lakásukban ezek a szerkezetek meghibásodtak, nem működnek kielégítően, vagy nem biztosítanak kellő védelmet a káros hatások (pl. hő, zaj, csapadék) ellen. A kiadvány a karbantartási munkák elvégzésére fekteti a fő hangsúlyt, de kellő tájékoztatást ad a külső szakemberek igénybevételével készülő nagyobb mértékű felújítási, vagy korszerűsítési munkák megrendeléséhez, illetve az elvégzett munkák minőségének megítéléséhez, ellenőrzéséhez is. A kidolgozás során a gyakorlatban leginkább előforduló problémák általánosítható elméleti és gyakorlati megoldását tartottuk szem előtt. Szükséges a munkavégzés megkezdése előtt, a munkavédelmi tudnivalókkal és biztonsági feladatokkal kapcsolatos fejezetrészeket alaposan áttanulmányozni. Az itt található jó tanácsok betartása az egészségünk és vagyonunk védelme mellett, javítja munkánk minőségét is.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!