MŰSZAKI / Bútor kategória termékei
Bútorasztalos és díszítő munka

: Bútorasztalos és díszítő munka

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Bútor

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Ipari Szakkönyvtár

Terjedelem:

443 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

A bútorasztalos ipar korszerű nagyüzemeiben és a kisüzemi körülmények között dolgozó szakmunkásoknak egyránt szükségük van arra, hogy napjainkban, mikor reneszánszát éli ez az iparág, meglevő tudásukat elmélyítsék és új ismeretekre, mesterfogásokra tegyenek szert szakmájukban. Divat az elegáns, szép bútor, de divattá vált az is, hogy ügyes kezű emberek saját maguknak, saját barkácskészletükkel elkészítik lakásberendezésük egy-egy darabját. Hasznos tanácskat ad ez a könyv a bútorasztalos szakmunkásoknak és azoknak, akik kedvtelésből űzik ezt a szép mesterséget. Rövid összefoglelás található benne a faanyagokról, a bútorkészítő gépekről és szerszámokról, a ragasztásról, felületmegmunkálásról, a fa esztergályozásáról, faragásról. A bútordíszítés különböző módozatait ötletgazdag rajzok, ábrák teszik szemléletessé.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!