MŰSZAKI / Bútor kategória termékei
Épületasztalosipari szerkezetek

, : Épületasztalosipari szerkezetek

Kiadás:

Budapest, 1956

Kiadó:

Táncsics Könyvkiadó

Kategóriák:

Bútor Műszaki vegyes Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

459 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Könyvünk javított második kiadásánál igyekeztünk figyelembe venni az olvasók kritikai megállapításait, valamint az első kiadás óta az épületasztalos iparban bekövetkezett fejlődést. Így az eredeti szövegből egyes részeket elhagytunk, és újjal pótoltuk a faipari gépek üzemeltetésével összefüggő leírásokat. A második kiadással az építőipar faiparának műszaki fejlődéséhez kívánunk hozzájárulni. Könyvünk új szerkezeti leírásokat nem tartalmaz. A tárgyalt ún. klasszikus szerkezetek megismerése és kifogástalan kivitelezése a gyakorlati munkában a faipar műszaki fejlődésének és a lakásépítkezési terv teljesítésének igen fontos tényezője. Az épületasztalos iparnak. a jövőben technikailag tovább kell fejlődnie. Az előrehaladásnak azonban a szakma alapvető szerkezeteinek megtanulása az alapja. Új technikát, technológiát alkalmazni és bevezetni csak kellő alapképzettséggel rendelkező szakemberek tudnak. Könyvünk a legegyszerűbb és a legbonyolultabb szerkezeti leírásokat is tartalmazza. A második kiadás közreadásakor újólag megköszönjük a kritikai megjegyzéseket, és arra kérjük az olvasókat, hogy a jövőben is legyenek segítségünkre."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!