MŰSZAKI / Bútor kategória termékei
Famunkák szakszerűen

: Famunkák szakszerűen

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Bútor Műszaki vegyes Háztartás Építőipar

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Szabadidő - Hasznosan

Terjedelem:

172 p., ill.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631068188

tartalom:

"E könyvsorozat Famunkák jó szerszámmal című első kötetének a bevezetőjében részletesen foglalkoztunk azzal a nemzetközi szinte kialakult társadalmi gazdasági környezettel, amelyben a ma emberének törvényszerűen növekszik a szabadideje, folyamatosan drágul a megélhetése, csökken a fizikai igénybevétele, ugyanakkor az idegrendszeri megterhelése pedig növekszik. Láttuk, hogy az emberek zöme keresi az egészséges kikapcsolódáshoz, a szabadidő hasznos eltöltéséhez és az egyre többe kerülő szolgáltatások kiiktatásához vezető utat. Az egyik ilyen út a fa saját kezű megmunkálása. Ennek széles skálája kínálja a szórakozva takarékoskodást: otthonunk meghibásodott bútorainak a kijavítása, felújítása és átalakítása, a szállítás közben megsérült darabok olcsón való megvásárlása a bútoráruházakban, majd a hibák eltüntetése, fal- és mennyezetborítások, térelválasztók, galériák, az oda felvezető lépcsők, dísztárgyak, játékok, kerítések, teraszkorlátok, kerti rusztikus bútorok, madáretetők stb. készítése. "

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!