MŰSZAKI / Bútor kategória termékei
Gyártmánytervezés IV. Hagyományos és korszerű kárpitosbútor szerkezetek

: Gyártmánytervezés IV. Hagyományos és korszerű kárpitosbútor szerkezetek

Kiadás:

h. n., 1999

Kiadó:

Könnyűipari Műszaki Főiskola

Kategóriák:

Bútor Tankönyv Ipar

Terjedelem:

281 p.

Méret:

20 x 30 cm

Kötésmód:

papír

tartalom:

Jelen jegyzetben a hagyományos és korszerű kárpitos-szerkezeteket, a kárpitozott bútorok tulajdonságainak vizsgálatát (egyszerű és laboratóriumi) és a vizsgálati eredmények alapján történő minősítését fogjuk megismerni.
Nem zárhatjuk ki, hogy sokan a hagyományos kárpitozás megismerését felesleges időtöltésnek tartják. Előfordulhat, hogy a végzett mérnökök a gyakorlati munkájuk során sohasem fognak találkozni a hagyományos párnázatokkal, mégsem érthetünk egyet az ellenkezőkkel. Egy szakmunkás, esetleg technikus végezheti jól a munkáját, ha csak azt tudja amit konkrétan csinál, de egy mérnök nem! Egy mérnöknek – a műveltségi kérdéseken túl – kitekintésének kell lennie, összefüggéseiben, fejlődésében kell látnia a kérdéseket. A mérnöknek alkotnia kell, ehhez a szakmai feladatok mellett filozófiailag is meg kell fogalmaznia céljait, a korszerű ismeretei mellett vissza kell tudni nyúlnia a jó hagyományokhoz és a korábbi tapasztalatokat is felhasználva el kell kerülnie a buktatókat.
 

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!