MŰSZAKI / Bútor kategória termékei
Régiségek gondozása és javítása

, : Régiségek gondozása és javítása

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Novotrade

Kategóriák:

Bútor Iparművészet Műgyűjtés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

240 p.

Kötésmód:

nyl

ISBN:

9635850913

tartalom:

"A Régiségek gondozása és javítása szakkönyv ugyan, de szerzői a teljesen kezdő restaurátor igényeiből indultak ki és abból, hogy kellő gyakorlati érzékkel számos feladat bárki által végezhető. Az egyes javításokat az első lépéstől az utolsóig részletesen elmagyarázzák, és mindehhez további segítséget nyújt a fa- és fémmegmunkálás, valamint a varrás fogásait ismertető fejezetek anyaga is. Bármilyen munkáról legyen is szó - akár egy új szerzemény kijavításáról, akár egy nagy becsben tartott családi darab felújításáról -, e könyv megbízható útmutatást nyújt elvégzéséhez. A Nyugat-Európa-szerte ismert nevű szerzőpáros, akik hírnevüket a barkácsolás és a bútorfelújítás kérdéseit érintő publikációkkal alapozták meg, ezúttal olyan, a témát teljes terjedelmében átfogó kézikönyvet állítottak össze, amelyben a kerámiától és porcelántól kezdve a bútorokon, a fémtárgyakon és a textíliákon át egészen az ékszerig valamennyi régiségtípust sorra veszik."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!