SPORT ÉS PASSZIÓ / Búvárkodás kategória termékei
A hetedik földrész

: A hetedik földrész

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Táncsics Könyvkiadó

Kategóriák:

Búvárkodás Gazdaság vegyes Hajózás Technikatörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

207 p., 10 t.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

"A hetedik kontinens a tenger, amelyből az ember származott, és amelyhez vissza kell térnie - állapítja meg a könyv szerzője, és fordulatokban bővelkedő, színesen megírt epizódokon keresztül bemutatja az óceánok ezer titkot rejtő, csodálatos birodalmát. "Szárazföldi" ország vagyunk, ezért a könyv legtöbb olvasójának képzeletvilágában gazdag tartalmat nyer majd a tenger fogalma: megtudja, mit jelent a ma embere számára a hetedik kontinens és mit fog jelenteni az elkövetkező évszázadokban. A szerző a legkorszerűbb technikai lehetőségek tükrében vizsgálja, mennyi kincset rejtenek még az óceánok. Kimeríthetetlen élelmiszer-, nyersanyag- és energiaforrások várnak itt még kiaknázásra - a bőség olyan tárháza a tengerek világa, amely évezredekre maradéktalanul biztosítja a gyorsan szaporodó emberiség minden szükségletét. Hogyan fogjuk egyszer véglegesen birtokba venni az óceánokat? Erről ad átfogó képet Helmut Hanke gazdagon illusztrált, érdekes könyve."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!