SPORT ÉS PASSZIÓ / Búvárkodás kategória termékei
A mélység mámora. Búvárkalandok

: A mélység mámora. Búvárkalandok

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Sportpropaganda

Kategóriák:

Búvárkodás Sport Útleírás Utazás Könyvkukacok és könyvpillangók

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

179 p., 16 tbl

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637543430

tartalom:

"Pásztor Ferenc könyvének alcíme: búvárkalandok. És valóban, a szerző kalandokról ír, nem is akármilyenekről, a bő két évtizede megjelent kötetben. Előzetesen érdemes pár szót ejteni Pásztor Ferencről is, hiszen a fiatalabbak számára talán nem ismerős a neve. Nos, az ő nevéhez köthető egy olyan időszak, amikor a magyar búvárfilmesek munkáit a televízióban is láthatta a nagyközönség, pedig nem volt annyi elérhető csatorna, mint manapság. Pásztor Ferenc számos, akkoriban különösen egzotikusnak számító helyen forgatott csapatával, megmutatva a víz alatti világ szépségeit a búvárkodásról nagyon keveset tudó nézőknek. Ezekről az utakról írta ezt a könyvet, de nem csak a víz alatti világ érdekességeiről írt. Az első részben Kuba a főszereplő, a Karib-tenger érdekességeit és a kubai emberek közvetlenségét egyaránt bemutatja a szerző. Aztán néhány adriai kaland után egy rendkívüli hajóútról ír Pásztor Ferenc: a Szaturnusz nevű vitorlással Splittől egészen a Ras Mohammedig és vissza hajóznak el, útközben forgatnak elsüllyedt városnál Kréta mellett, és átélnek számtalan megpróbáltatást- melyekről Pásztor Ferenc érzékletes beszámolót ad."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!