SPORT ÉS PASSZIÓ / Búvárkodás kategória termékei
A tenger mélye

: A tenger mélye

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Búvárkodás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

272 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Már ősidőktől kezdve vonzotta az embert a misztikus tenger, mely mindent körülölelt, de hosszú évszázadok teltek el addig, míg megszületett az új - még ma is csak dadogó-tudomány: az oceanográfia. Már ismerjük a súlytalanság állapotát, az ember eljutott a Holdra, műszereink kutatják a távoli bolygókat, de még mindig nem tudjuk kellően kiaknázni a partoktól néhány kilométerre levő - alig 200 m mély - tenger alatti kőolajforrásokat. Ezernyi adattal hívja fel figyelmünket a tenger kutatásának mindnyájunkat érintő problémáira ez a könyv, mely már a XXI. század gondjaira utal. A tenger alatti rendszeres tudományos kutatómunka eredményei a szerző szerint az emberiség jövőjét nagymértékben befolyásolhatják, kedvezően irányíthatják.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!