SPORT ÉS PASSZIÓ / Búvárkodás kategória termékei
Hét tenger búvárkalandjai

: Hét tenger búvárkalandjai

Kiadás:

Budapest, 1965

Kiadó:

Sport Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Búvárkodás Sport

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

126 p., 24 t.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Chambre Attila az első magyar könnyűbúvár merülés egyik résztvevője a könyv megjelenése előtt is már ismert volt a magyar búvártársadalom előtt: a Békaemberek c. könyv társszerzőjeként, és két, az akkori időkben szenzációnak számító víz alól történő élő közvetítés megszervezéséért. A kiadó a könyvről az alábbiakat írja: "A könyv ízelítőt ad a hazai, valamint a külföldi könnyűbúvárok tevékenységéről. Elvezeti az olvasót a közeli és messzi tengerek világába, ahol szinte maga is részesévé válik az izgalmas víz alatti élményeknek, megismerve közben e tengerek gyönyörű, de egyben félelmetes világát. Lebilincselő módon tárul az olvasó elé a letűnt korok kultúremlékeinek felkutatása a tengerek mélyén. Bepillantást ad Jacques-Yves Cousteau kísérleteibe, amelyek a homo aquaticus életrehívását és víz alatti városok létrehozását célozzák. Fellebben a fátyol a mélységek mámorá-nak titkairól is. A szerzője gazdagon illusztrált önálló munkájával minden bizonnyal ki fogja vívni a legigényesebb olvasók elismerését is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!