SPORT ÉS PASSZIÓ / Búvárkodás kategória termékei
Varázshullámok

: Varázshullámok

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Sportpropaganda

Kategóriák:

Búvárkodás Művelődéstörténet Távol-Kelet Útleírás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

180 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637543775

tartalom:

"Vietnam "hosszú" ország. Európai gondolkodásmódunktól nagyon nagyon távol áll. A több, mint félszáz milliónyi nép életmódját, szokásait, eszmeiségét, hazai léptéket alkalmazva, soha meg nem értenék. Vakmerőség lenne állítanom, hogy ismerem őket, csak annyit mondok el róluk, amennyit biztosan tudok. Szeretem őket titokzatosságaikkal, ellentmondásaikkal, olykor-olykor érthetetlenségeikkel együtt. Négy expedíciós utazás során mindannyiszor filmet forgattunk, négy más-más összetételű stábbal dolgoztunk. Az első jelentősebb koprodukciós természetfilm-sorozatot készítettük a Magyar Televízió és a Vietnami Televízió számára. A filmek rendezőjeként, munkatársaimmal együtt sok érdekes emberrel, tájjal, várossal és jelenséggel találkoztunk. Megismerkedtünk eldugott falvakban élő népekkel, ősi szokásokkal." A könyv ezeknek az élményeknek a leírása.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!