SZÉPIRODALOM / Cseh irodalom kategória termékei
A száz százalékos nő

: A száz százalékos nő

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Cseh irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Európa zsebkönyvek

Terjedelem:

375 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Szenvedélyesen vörös, sűrű és hosszú haj, feszes, finom, világos bőr, csillogó zöld szempár, alig tizenkilenc év, gyönyörű alak, egyenes tartás erősen széttartó mell, keskeny váll, karcsú derék, lapos has, hosszú comb és hosszú láb..." egyszóval: TÜNEMÉNY - ez Sona, a kis senki, az árva lány, akit "bácsikája" cselédsorban tart és kihasznál, s aki körül a szépsége és bácsikája által felkorbácsolt szenvedélyek hirtelen magasra csapnak, férfiak ostromának gyűrűjébe kerül, mindenki a megmentőjeként lép föl, valójában mindenki csak megkapni, kihasználni akarja, és Sona a vad kavargásban már-már elmerülni látszik, amikor megjelenik a színen a TITOKZATOS IDEGEN. Sorsa ezután is még csupa hányódás, viszontagság, fantasztikus kaland, de az ismeretlen "távirányításával" Sona lassan elindul egy úton, amely az olvasó számára egyre gyanúsabban ismerős lesz, hogy végül - a titokzatos idegen kilétén kívül - fény derüljön a szerző titkos szándékra is... Regény mindenkinek - hirdeti az alcím, s Páral, aki a görbetükör elé állított hősei közé maga is beáll, s rögtön két alakban is, valóban sikeres kísérletet tett arra, hogy a "mesét" visszahelyezve régi jogaiba, olyan regényt írjon, amelyben az izgalmas cselekmény kedvelőitől a "mese" mélyebb értelmeit keresőkig mindenki megtalálja a maga örömé"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!