SZÉPIRODALOM / Cseh irodalom kategória termékei
ABC

: ABC

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Magyar Helikon

Kategóriák:

Cseh irodalom Vers

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

61 p., ill.

Méret:

9 x 10 cm

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Mindnyájan a betűk bűvöletében élünk: szinte percről percre szembekerülünk velük, nemcsak kéziratokban és könyvekben, hanem neonfényeken, újságokban, hirdetéseken és hivatalos nyomtatványokon is. Századunk nagy cseh költője, a Lenin-díjas Vítezslav Nezval valóságos szürrealista ódát szentelt az ABC betűinek: játszik a megmosolyogtató és meghökkentő hasonlatokkal - de mindez nem üres formai játék, költői akrobatamutatvány: Nezval arról énekel, hogy a "Tizedik Múzsa", a nyomtatott betű, az egész világot képes közvetíteni számunkra. A Magyar Helikon Könyvkiadó szeretettel ajánlja az ABC himnuszát mindazoknak, akik meg tudják becsülni az emberiség egyik legnagyobb találmányának, a könyvnyomtatásnak nemcsak hasznos voltát, hanem teljes gazdagságát és minden szépségét is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!