SZÉPIRODALOM / Cseh irodalom kategória termékei
Ezeremeletes ház

: Ezeremeletes ház

Kiadás:

Budapest, 1962

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Cseh irodalom Fantasztikus irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

221 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Fantasztikus regény a javából Jan Weiss Ezeremeletes ház című 1929-ben megjelent könyve. A cseh író Jules Verne, H. G. Wells, Karel Capek és magyar vonatkozásban Karinthy Frigyes fantasztikus regényeivel tartja a rokonságot. Mi az Ezeremeletes ház? Egy különleges anyagból készült, ablak nélküli, égbe nyúló, gigantikus felhőkarcoló, teljesen zárt és a külvilágtól elszigetelt birodalom, amelyben a legrafináltabb technika segítségével egy rabszolgatartó réteg uralkodik. Az Ezeremeletes ház mintegy a tőkés társadalom végletekig túlhajtott, kegyetlen szupercivilizációjának a tükörképe. E társadalmat az emberi érzéseket nem ismerő erők uralják és tartják rabszolgasorsban a gigászi felhőkarcoló falai között. Hogyan jutott ebbe a szigorúan elzárt világba Petr Brok, a regény főhőse? Hogyan sikerült emeletről emeletre nyomulnia, és elképesztő kalandok után szemtől szembe kerülnie az égbe nyúló felhőkarcoló agyoncivilizált, agyontechnizált, érzéketlen s mégis kéjhajhászó világának istenével és uralkodójával, zsarnokával és kizsákmányolójával, Muller úrrral?

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!