SZÉPIRODALOM / Cseh irodalom kategória termékei
Időzavar

: Időzavar

Kiadás:

Budapest, 1959

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Cseh irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Könyvtár

Terjedelem:

165 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Hogy kerültél ide? Mit keresel itt? - kérdeztem magamtól, és hirtelen elviselhetetlenül nyilvánvaló lett számomra, hogy eltévedtem, hogy már soha többé nem térhetek vissza a patakhoz, s hogy köztem és az igazi élet között sakkfigurák nevetségesen alacsony palánkja áll, s én nem tudom átugrani..." a negyvenéves Mirek Klicka, nemzetközi sakkmester, egy napon ráébred arra, hogy - sakknyelven szólva - időzavarba került, mert életének játszmáját rosszul vezette. Anyja halála tépi el az utolsó kapcsot, amely őt az "igazi élethez", a közösséghez kötötte. Értetlenül áll szemben az élettel, halállal és a szerelemmel, és gyötrődve keresi a megoldást. Vergődése és múltbanézése mintha személyes ügyünk volna: kortársunk ez a negyvenéves intellektuell. Életének sok megoldatlan kérdése ezért érdekes, izgalmas, magával ragadó és elgondolkoztató.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!