SZÉPIRODALOM / Cseh irodalom kategória termékei
Szélhámosok paradicsoma

: Szélhámosok paradicsoma

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Cseh irodalom Regény, elbeszélés

Terjedelem:

357 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Kétmillióval csapta be a prágai ékszerészeket egy szélhámos.A világot látott házasságszédelgő kalandjai... Egy rablógyilkosság társtettesének zseniális felfedezése, avagy bankot robbantott Monte-Carlóban a rulettbajnok cseh konzorcium... Egy lisztkereskedőből lett gróf tündöklése és bukása... Falábú szélhámost üldöz a rendőrség... Fürgébb a faláb, mint a detektívek?... Cseh Madonna Amerikában, avagy hogyan jártak pórul a cisztercita szerzetesek... - hirdették vastag betűkkel a harmincas évekbeli cseh újságok főcímei. A maguk idejében szenzációnak számító bűnügyek leírására a prágai rendőrség régi aktái között bukkant rá Karel Dobes. Megtörtént eseteket dolgoz fel tehát, hol frappánsan mulatságos, hol melankolikusan érzelmes, hol meseszerű, hol dokumentumszerűen tárgyilagos, élvezetes, fordulatos szélhámostörténeteiben a cseh író és publicista, a legjobb capeki hagyományok szellemében rajzolva meg a két világháború közötti Csehország hiteles tablóját, a "boldog békeidők" zseniális csalóinak, különc alakjainak portréját.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!