SZÉPIRODALOM / Cseh irodalom kategória termékei
Tükrök árulása

: Tükrök árulása

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Cseh irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

451 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630711966

tartalom:

A folyókban, tavakban tótágast álló és átlényegülten tükröződő világ Hrabal egyik kedvenc képe, nem is egy elbeszélésében bukkan fel, némiképp írásművészetét is jellemezve. A roppant hányatott sorsú (volt vasúti forgalmista, ügynök, kladnói vasmunkás, papírhulladék-csomagoló, díszletmunkás) és csak későn publikálni kezdő író életének színterei rendre megjelennek elbeszéléseiben, s nem állnak ugyan tótágast, de éppen olyan valóságosan és mégis lebegtetőn tükröztetik a megélt és jól megismert valóságot, miképpen az a víztükrökben verődik vissza. Komikum és tragikum írásaira oly jellemző összefonódottságába így keverednek szűrreális elemek, a teljesen valószerű színterek így válnak látomásossá, s a különös, ám egytől egyig hiteles alakok ezért keltik azt a benyomást, mintha mind néhány centiméterrel a föld fölött lebegnének.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!