SZÉPIRODALOM / Cseh irodalom kategória termékei
Vihar a lombikban. Laboratóriumi jelentés a rovarok életéről

: Vihar a lombikban. Laboratóriumi jelentés a rovarok életéről

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Cseh irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Könyvtár

Terjedelem:

162 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"... hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek: "- Jó reggelt főnök! Máris ugrom, főnök! - Végig a föllocsolt betonon, meg a bádoglépcsőkön, meg a kőkockákon, a vécén eloltani a villanyt a nőknek, és már másznak is ki szép sorjában, a mérleg alatt megint egy vadonatúj lopott zsák, az irodában már kilenc van belőle, a raktárban nem akarják átvenni, azt mondják, így is több a készlet, hát ezt az isten sem érti... otthon, azonnal szerelőruhába... apámuramnak is pont ma kellett a padlást csinálni, a zakóján csúszott le a létráról, és lent még szétrúgta a petróleumlámpát is... meg egy méter sem lesz a vésésből, az emeletre éppencsak benézni, nem lenne utolsó dolog Bohukát vinni majd föl a lépcsőn Inka helyett... - Jó reggelt, főnök! - aztán végig a kőkockán meg a bádoglépcsőn meg a föllocsolt betonon, és már megint szombat van, és semmi sincs készen.." és aztán újra hétfő, kedd, szerda, stb., peregnek a napok, szürkén, egyhangúan a megfigyelésre lombikba helyezett hősök életében, míg ki nem tör köztük egy kis privátvihar, hogy aztán újra minden elcsituljon, s kezdődjön előröl minden, mi pedig azzal tegyük le pontos, apró részletekre is kiterjedő és roppant szellemesen sűrített "jelentést", hogy most már mindent tudunk a közöttünk élő sivár lelkű és életű "rovarokról".

leírás:

Ajándékozási bejegyzéssel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!