TERMÉSZETTUDOMÁNY / Csillagászat kategória termékei
A csillagfejtés könyve. Az asztrológia elmélete és gyakorlata. [Reprint]

: A csillagfejtés könyve. Az asztrológia elmélete és gyakorlata. [Reprint]

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Csillagászat Asztrológia Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

KentaurKönyvek

Terjedelem:

349 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631537838

tartalom:

"Ennek a könyvnek a célja, hogy az érdeklődőt megismertesse az asztrológiával, rendszeresen végigvezesse a szükséges alapismerteken, majd az ezeken alapuló technikai eljárásokon, végül pedig az asztrológiai értelmezés szempontjain és a horoszkóp kifejtésének elvein. Az egymásra következő ismereteket lépcsőzetesen, fokról-fokra, az egyszerűbbtől az összetettebb dolgok felé haladva közöljük, hogy az összefüggések áttekinthetőbbek legyenek. Ezért ismétlések fordulnak elő, pl. a planétákat is többször tárgyalja a könyv; az a alapismeretekről szóló részben csupán csillagászati szempontból, a horoszkóp kiszámítását ismertető részben mozgásaik és helyzetük matematikai szempontjából, a jelentés-tartalmakról szóló részben asztrológiai természetüket és hatásaikat ismertetve, a kifejtés elveit összefoglaló részben pedig már az összes többi asztrológiai vonatkozással egybehangolva. Ugyanígy jártunk el a többi asztrológiai alapelemmel, az állatövi jegyekkel, a horoszkópházakkal, a fényszögekkel, stb. is. Ezzel, reméljük, sikerült elérni, hogy amint az olvasó előrehald a könyvben, az újonnan felmerülő kérdések és a szempontok szervesen kapcsolódnak az előző, már megismert vonatkozásokkal, s így az egész kevésbé bonyolultnak, világosabbnak tetszik."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!