TERMÉSZETTUDOMÁNY / Csillagászat kategória termékei
A csillagok világa

: A csillagok világa

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1965

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Csillagászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

417 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Az első szputnyik felbocsájtása óta hallatlanul megnövekedett a csillagászat iránti érdeklődés: sokan szeretnének választ kapni olyan kérdésekre, hogy mit tudunk a Holdról, hogyan lehet eljutni a bolygókra, milyen sebességgel kell elhagyni a Földet, van-e másutt is élet a Világegyetemben. A szerző mindezekre a kérdésekre és még sok másra is, részletesen válaszol ebben a könyvében, bemutatja azt az utat, amelyen az ember a kezdeti naiv elképzeléstől elérkezett a világmindenség tudományos megismeréséhez. Elvezeti az olvasót, közvetlen szomszédunktól, a Holdtól egészen a gázködök világáig, amelyek mai megismerésünk határán mozognak. Teljesen korszerű ismereteket ad, de csak bevezetés a csillagászatba; alkalmas arra, hogy a ma emberének az érdeklődését felkeltse a csillagászat sok évezredes tudománya iránt."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!