TERMÉSZETTUDOMÁNY / Csillagászat kategória termékei
A Hold- és meghódítása

: A Hold- és meghódítása

Kiadás:

Budapest, 1970

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Csillagászat Űrhajózás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

338 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Az ismert planetológiai és vulkanológiai kutató újabb érdekes könyvében a holdkutatás egész történetét foglalja össze. Ennek megfelelően - könyvének első fejezetében - összefoglalja azokat a mítoszokat, elképzeléseket, amelyek az emberiség gondolkodását akkor jellemezték, amikor a Holdkutatás még a fantázia világába tartozott. Ezután az olvasó részletesen megismerkedhet szinte valamennyi ténnyel és ismerettel, amelyet a holdkutatók az utóbbi időkig összegyűjtöttek. Hédervári Péter igen érdekesen, logikus csoportosításban mutatja be az űrhajózás egyes állomásait, egészen a legújabb eredményekig. Igen sokrétű adatanyagot is felhasznál, így a laikus érdeklődőkön túl, könyvét nagy haszonnal forgathatják az Uránia csillagvizsgálók, az iskolai fizikai és csillagászati szakkörök, valamint az amatőr csillagászok népes táborának a tagjai is. - A könyvet igen gazdag ábra- és fényképanyag teszi még szemléletesebbé és érdekesebbé."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!