TERMÉSZETTUDOMÁNY / Csillagászat kategória termékei
A nagy világmindenség

, : A nagy világmindenség

Kiadás:

Budapest, 1961

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Csillagászat

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Pártmunkások Könyvtára

Terjedelem:

511 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝E könyv A távcső világa (Gondolat, 1958) lényegesen átdolgozott kiadása. A szerzők A nagy világmindenség megírásakor egy sokkal szélesebb olvasóréteg igényeit tartották szem előtt, és ezért csak az amatőr csillagászokat érdeklő távcsőépítési és más - a gyakorlati megfigyeléssel kapcsolatos - részeket, a matematikai képleteket és levezetéseket, valamint a bonyolultabb táblázatokat elhagyták; ezzel szemben nagyobb teret szenteltek az olyan világnézeti kérdések tárgyalásának, mint például a világ anyagisága és anyagi egysége, a kezdet és a vég problémája, a teremtés cáfolata, az égitestek állandó keletkezésének ténye, az isteni rend és célszerűség cáfolata, valamint a világ megismerhetősége. Emellett külön fejezetben foglalkoznak az űrhajózás problémáival is...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!